lørdag 5. mai 2012

Lesing og FA-cup finale

Lesingen min går veldig i berg-og dalbane men nå har den virkelig meldt sin ankomst kjenner jeg :) Dro på biblioteket her i Alta på Mandag å lånte meg en bok jeg lenge har hatt lyst å lese, nemlig "Kaja" av Olav Gunnar Ballo. Er veldig glad i å lese bøker som er fra virkeligheten, synes det gir meg mest. 
Men ihvertfall, boken om Kaja var sterk synes jeg. Anbefaler alle å lese den! 


Beskrivelse av boken fra Bokklubben.no : 

Kaja Bordevich Ballo hadde mye å se frem til. Tjue år gammel sto hun på spranget ut i livet. Hun hadde nettopp etablert seg i Nice, der hun studerte fransk. Hun hadde overvunnet en alvorlig sykdom. Hun hadde fått nye venner, hun hadde hobbyer, og hun skulle snart få besøk fra hjemlandet. Den 28. mars 2008 hadde hun kjøpt seg nye klær. På hjemveien gikk hun forbi Scientologikirken og ble invitert inn for å ta en personlighetstest. Noen få timer senere tok Kaja sitt eget liv. I denne boken tegner Olav Gunnar Ballo et varmt portrett av en oppvekst, og beskriver et far-datter-forhold som har gjennomlevd vanskeligere prøvelser og oppnådd større nærhet enn de fleste. Gjennom å skildre en fars vei ut av sorgen, i møtet med et nesten ufattelig tap, formidler boken en stor tro på livet.

Virkelig verdt å lese! 


Dro på biblioteket i dag for å levere tilbake boken å låne EN ny. Planen var å låne boken om flykrasjet i Andesfjellene , har sett filmen "Alive" , veldig spennende historie det og :D
Meen å gå inn på biblioteket for å låne EN bok er det samme som å slippe en 6åring inn i en godteributikk å si at han eller hun kan velge seg en ting , umulig.  
Ble heller ikke som planlagt, boken om flykrasjet ble igjen på hyllen og jeg gikk ut med disse TRE :Gleder meg vilt til i kveld når jag skal fordype meg i en av disse tre :D 

Men først og fremst er det fotballkamp i heimen :D
FA-cup finalen : LIVERPOOL mot CHEALSEA. 
Nabovarsel er sendt ut, hjemmet er fylt med fotballglade og nervene på topp.
Blir spennende å se hvem som har humøret i orden resten av dagen for jeg er Liverpool supporter og min flotte samboer er Chelsea supporter. 

Ha en flott helg :D
YOU`LL NEVER WALK ALONE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar